Bimmas Blogg

Bimmas Blogg

Litt om bloggen min

Denne bloggen er først og fremst tenkt som et supplement til HJEMMESIDEN min. Et sted der jeg kan skrive noen ord i ny og ne dersom skrivekløen blir for plagsom..... og i tillegg legge ut et bilde eller tre når det passer sånn.

De som bruker Firefox må ha infokapsler/cookies påslått i nettleseren hvis de skal legge inn kommentar her. Hvis noen får feilmelding om feil kode når de skal poste kommentar, er det fordi infokapsler er avslått.
Disse kan slås på slik: Verktøy - innstillinger - personvern - huk av på infokapsler.

LEILIGHET TIL SALGS

Litt av hvert 2011Posted by Wenche Sun, August 14, 2011 10:40:21

SPENNENDE DAGER!

I dag er det visning av leiligheten min i Rødgata, jeg er fryktelig spent og nervøs på hvordan dettevil gå....

ANNONSEN PÅ FINN.NO

Jeg har allerede kjøpt ny leilighet, og valget falt på en liten, gammel to-roms på den andre siden av elva. Der har jeg litt oppussing å gjøre før jeg kan flytte inn, gleder meg til alt er i boks og jeg igjen kan senke skuldrene.

Det har dessverre blitt lite mc-kjøring i sommer pga. disse prosjektene mine, men håper å kunne ta det igjen til neste år smiley

_________________________________________________________________________

Gode nyheter:

Det krydde av folk på visningen, det var kø inn døra og 26 interessenter skrev seg på lista. Totalt fire budgivere hjalp til med å gi meg en pris som var laaaangt over hva jeg hadde forventet smiley. Kl. 12.10 dagen etter visning var leiligheten solgt!

Og jeg smiler fra øre til øre! smiley

Nye eiere overtar her 15. oktober.

  • Comments(2)//blogg.mc-tourer.com/#post226